Gęsina

Z okazji imienin św. Marcina w naszej kuchni zagościła gęsina.
Zapraszamy serdecznie wszystkich wielbicieli potraw z gęsi oraz chętnych spróbowania naszych dań przygotowanych wg. własnych receptur.
Życzymy wszystkiego smacznego!

PRZYSTAWKA

Wątróbka z Gęsi 
Smażona z jabłkiem, gruszką, czerwoną cebulką, flambirowaną likierem Goldwasser

ZUPA

Rosół z Gęsi 
Podany z pierożkami faszerowanymi mięsem gęsim.

DANIE GŁÓWNE

Udko z gęsi w sosie żurawinowym podane z kluskami śląskimi i buraczkami

DESER

Gruszka 
gotowana w czerwonym winie, korzennych przyprawach podana z lodami

Rezerwacje stolika: 601 208 435, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.